• Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

< terug naar het overzicht

6 persoons vrijstaande woning Plevier Duinpark de Witte Raaf Noordwijk HW305

Noordwijk, Katwijk, Leiden en omgeving hebben veel te bieden.
Vele attracties, musea, uitgaansgelegenheden en recreatie-gebieden in een afwisselend landschap. De Noordwijkse en Katwijkse kust en de nabij gelegen Oudhollandse stad Leiden geven volop de gelegenheid om een strandvakantie met cultuur te combineren. In het voorjaar zijn het de bloeiende bollenvelden in de bollenstreek. In de zomer zijn de stranden van Noordwijk en Katwijk en wandelen langs de vele monumenten van Leiden favoriet. Herfst en winter zijn de jaargetijden om lekker uit te waaien op het strand, te genieten van de frisse lucht en een bezoek te brengen aan de Leidse musea.

Noordwijk is een ideaal uitgangspunt voor het bezoeken van nabijgelegen steden als Amsterdam en Den Haag en de vele attracties.
 
Uw villa:
6-persoons vrijstaande villa met veel leefruimte en een originele indeling. Ruime woonkamer met zithoek, kleuren TV en openslaande deuren naar uw eigen terras, met 6 terrasstoelen en een tafel.

Een eigen parkeerplaats voor 1 auto. De open keuken is volledig ingericht met senseo, oven, magnetron, koelkast en 4-pitsgasfornuis. Boven is de badkamer met bad of douche, toilet en wastafel en drie slaapkamers met elk 2x éénpersoonsbedden, die bij aankomst voor u zijn opgemaakt.

Bekijk op Google maps