• Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

< terug naar het overzicht

Camping Si-Es-An in Balkbrug Overijssel HW061

Camping Si-Es-An in Balkbrug gelegen in het prachtige Reestdal gebied. Wilt u er een paar weken tussen uit of een lekker lang weekend vrij? Wilt u bijvoorbeeld even weg van alle drukte en hectiek en wat tijd nemen voor rust en ontspanning?

Kom naar Si-Es-An, de prachtig gelegen groene camping in het mooie Reestdal en ontdek wat een goede vakantie voor u kan doen!
Net buiten het dorpje Balkbrug, op de grens van Overijssel en Drenthe, vindt u onze natuurlijke camping met ruime comfortabele plaatsen, geflankeerd door de prachtige natuur van natuurgebied Het Reestdal.

Diverse verhuur accommodaties.
* Kampeerplaatsen tot 140m2 hier zijn Honden Welkom
* Diverse accommodaties
* Trekkershut hier zijn Honden Welkom.
* Safaritenten hier zijn Honden Welkom
* Boslodge hier zijn Honden Welkom
* Groepskamperen
 
De camping is geschikt voor iedereen, jong en oud en natuurlijk is uw trouwe viervoeter ook welkom!

Daarnaast geniet u op deze camping volop van ruimte en de landelijke omgeving.
Ervaar de gemoedelijke en gastvrije sfeer die zo kenmerkend is voor het Reestdal. Vriendelijk, open en welkom.

Vanuit de camping zijn er uitgebreide mogelijkheden waar u al wandelend of fietsend al het mooie wat de omgeving te bieden heeft te ontdekken. De camping heeft vele voorzieningen waaronder Wifi. Bovendien bent u het hele jaar door welkom in onze Brasserie de Boerderij, een prachtig verbouwde boerderij en (h)eerlijke eetgelegenheid.
 
Activiteiten en omgeving van de camping met grote speeltuin.
Voor de kinderen is er onder andere een actief animatieprogramma in de vakanties. Met bijvoorbeeld knutselen, sporten maar ook een wandeling in het bos. Camping Si-Es-An is een aantrekkelijke uitvalsbasis om onder andere het Reestdal en de mooie dorpjes en steden te ontdekken. Maar u kunt er ook met het hele gezin op uit trekken naar één van de leuke activiteiten in de omgeving. Bij de receptie van Camping Si-Es-An kunt u vele folders en routes vinden.

Brasserie De Boerderij
gelegen in het prachtige Reestdalgebied nabij Balkbrug. De brasserie is gevestigd in een karakteristieke oude boerderij van eind 1800 met een prachtig terras met onder andere heerlijke loungebanken waar u lekker in weg kunt kruipen en genieten van het zonnetje.en vormt het knusse hart van Si-Es-An.
Naast de lunch en diner kunt u ook terecht voor feesten en partijen. Denkt u bijvoorbeeld aan familiedagen, vergaderingen en bruiloften of verjaardagen. Er is van alles mogelijk en we kijken graag samen met u naar de beste opties die voor u van belang zijn.Maar natuurlijk ook voor een heerlijke kop koffie met lekkernij uit eigen keuken! Wij liggen aan diverse wandel- en fietsroutes en onze brasserie is dé locatie voor een tussenstop.
 
Kortom, genoeg ingrediënten voor een heerlijke vakantie. Boek nu één van onze accommodaties op onze natuurcamping in Overijssel,