• Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

< terug naar het overzicht

Hondencamping Ommerland HW349

Hondenspeelveld
Hondencamping Ommerland heeft een omheind hondenspeelveld waar honden los mogen. Laat je hond lekker los rennen en spelen op het hondenspeelveld. Op de rest van het park zijn honden aangelijnd dus is het heerlijk als ze even lekker los mogen op het hondenspeelveld.

Hondendouche
Na een wandeling door de bossen, langs heide en vennen kan het natuurlijk best zo zijn dat je hond(en) wel een douche kunnen gebruiken. Ook hier is aan gedacht, bij Hondencamping Ommerland hebben we een speciale hondendouche waar de honden gewassen kunnen worden. Een gratis service!

Hondencentrum Wraf

Hondencamping Ommerland heeft zelfs een eigen hondencentrum waar je terecht kunt voor allerlei activiteiten, cursussen en gedragstrainingen met je hond: Hondencentrum Wraf.

Hondendagopvang
Dagje naar de stad of naar een pretpark? Laat je hond dan niet de hele dag alleen achter maar maak gebruik van de hondendagopvang van ‘Dierenpension de Driehoek' (18 minuten rijden vanaf de camping) of Dierenpension Varsenerhof (12 minuten rijden vanaf de camping).

Hondendagen
Tevens wordt er ieder jaar zelfs een speciale hondendag georganiseerd met allerlei leuke activiteiten voor hond en baas in samenwerking met ons eigen Hondencentrum Wraf. En in 2018 organiseren we een 2e Hondendag: De Best(h)e Hondendag! Deze dag mogen jij en je hond(en) niet missen!

Overnachten met je hond(en)
Bij hondencamping Ommerland mogen honden (tot zelfs 4 honden) gratis mee! Je kunt overnachten op 1 van de speciale honden kampeervelden met ruime plekken middenin het bos of je huurt een hondenbungalow van waaruit je direct het bos in wandelt! Tijdens je verblijf kun je gebruik maken van de vele faciliteiten van de camping zoals het binnen- en buitenbad, restaurant, supermarkt, manege, grote speeltuin met airtrampoline en in de schoolvakanties is er een uitgebreid recreatieprogramma!

Hondenclubs
Je kunt als hondenclub voor diverse evenementen bij Camping Ommerland terecht. Wij bieden een hondvriendelijke locatie welke ideaal is voor het organiseren van een hondenclubdag, wandelingen of keurdagen. Is 1 dag te kort? Maak er een compleet weekend van met een overnachting op de camping op 1 van onze groepsvelden of in onze bungalows.

Bekijk op Google maps