• Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

< terug naar het overzicht

Hondenbungalows op Landal Twenhaarsveld HW366

Met uw hond
Op Landal Twenhaarsveld is uw hond van harte welkom. Beleef een fijne vakantie samen met het gezin en uw hond. Naast de speciale hondenbungalows en wandelroutes biedt het park nog meer faciliteiten voor de hond. Hierdoor kunnen u en uw trouwe viervoeter nog meer genieten van het verblijf.

Faciliteiten
Hondenlosloopgebied
Hondenparcours
Hondenzwemplaats
Hondendouche met warm water
Hondenmenu in het restaurant
Hondenafvalzakjesdispenser op het park
Hondenartikelen in de Parkshop

De hondenzwemplaats
kan afhankelijk van het weer gebruikt worden. Bij extreem warm weer kan de vijver droog staan.
 
Bungalow voor hond én baas
Boek uw verblijf in onze 6-persoonshondenbungalow en u heeft alles bij de hand voor een onvergetelijke vakantie met het gezin en uw trouwe viervoeter. De bungalow beschikt o.a. over een bench, kunststof hondenmand en omheining om de tuin.
 
Uw schone hond
Tijdens een wandeling in de natuurrijke omgeving kan de hond zich heerlijk uitleven. Is uw hond vies geworden van al dat rennen en zwemmen? Dan kunt u uw hond lekker afspoelen onder de warme hondendouche bij het hoofdgebouw. Deze bevat twee hoge houten bakken en is gratis te gebruiken. Er is ook een koude hondendouche vlakbij de natuurvijver. Beide douches zijn in de winter gesloten.
 
Uit eten met uw hond
Culinair genieten voor het hele gezin. Neem samen plaats in de serre. Kies iets lekkers uit van de menukaart en laat u verrassen. Maar ook aan uw trouwe viervoeter wordt gedacht, op het hondenmenu staan de favoriete traktaties voor de hond. Beloon uw brave beestje en geniet samen van al het lekkers.

Bekijk op Google maps