• Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

< terug naar het overzicht

Vechtdalhuisje 17 HW366

Een heerlijk verblijf op twee kilometer afstand van het stadje Ommen en op één kilometer van het Ommerbosch. In de schitterende natuur van Ommen en omgeving kunt u wandelen en fietstochten maken. Voor de sportievelingen is er de mogelijkheid om te kanovaren, maar ook een fluisterbootje huren behoort tot de mogelijkheden. Bovendien zijn er twee openbare zwembaden in Ommen. Een binnen- en een buitenbad. Beide slechts enkele kilometers (twee en vier) van het Vechtdalhuisje.

Dit ruime vakantiehuis staat op een kleinschalig en rustig bungalowpark; Juníperus. Er is parkeergelegenheid voor twee auto's. De keuken is voorzien van een kooktoestel, koelkast, combi-magnetron, vaatwasser, filterkoffiezetapparaat en een waterkoker. De tv heeft de zenders NPO 1, 2 en 3, RTV Drente en RTV Oost. Er ligt een chromecast-kastje bij de televisie waarmee u eventueel uw eigen televisieabonnement kunt streamen. Er is natuurlijk WiFi. Er is een wasmachine aanwezig en de tuin met terras ligt op het zuiden. Bij mooi weer kunt u buiten barbecuen op de barbecook. U kunt uw electrische fietsen opladen in het afsluitbare schuurtje waar ruim plaats is voor fietsen. De achtertuin is omheind en uw huisdieren (maximaal twee) zijn welkom!

Hier kunt u op adem komen en genieten van alles wat het Vechtdal biedt. Er liggen hier prachtige routes door bossen en langs wateren. Op zeven kilometer ligt de zandverstuiving de sahara. Deze zandverstuiving heeft Baron van Pallandt omstreeks 1840 laten bebossen om verdere verstuiving te verminderen. Een mooie plaats om te picknicken als u onderweg bent op de fiets. Maar ook richting Dalfsen komt u langs mooie plekjes. U ziet ooievaars, u kunt de sluis bij Vilsteren nemen, allemaal bijzondere fietstochten zo vanuit het Vechtdalhuisje te doen.
Ommen zelf is een gemoedelijk stadje aan de Vecht. In de zomer zijn er verschillende activiteiten met de Ommer Bissingh, een evenement dat elk jaar in juli en augustus plaatsvindt met (rommel)markten, kermis, en allerlei activiteiten. In 1985 is in Ommen het Nationaal Tinnen Figuren Museum gesticht. Na een verbouwing in 2006 wordt het museum tot een van mooiste tinnen figurenmusea ter wereld gerekend. In het museum worden kunst en historie verenigd. Bij landgoed het Laer ligt een hertenkamp met pauwen, herten en duiven. Dit is tijdens een wandeling door het bosrijke gebied daar, een leuke bestemming. Tevens ligt Ommen aan het Pieterpad.

Op 300 meter afstand van uw verblijf bevindt zich Wereldrestaurant de Lindenberg waar u uitstekend kunt eten. Ook in Ommen zijn er genoeg sfeervolle eetgelegenheden. Als u meer informatie over de omgeving van Ommen wilt klikt u hier!

Bekijk op Google maps