• Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

< terug naar het overzicht

Chalet op waterrijk park De Groote Vliet voor 4 personen HW009

Vakantiepark De Groote Vliet is direct gelegen aan recreatiemeer ‘De Groote Vliet’ in Wevershoof. Jachthaven Medemblik en recreatiegebied “De Vooroever“ bevinden zich vlak nabij het vakantiepark. Ons prachtige vakantiepark is voorzien van vele faciliteiten waar u kunt: karpervissen in de eigen karpervijver, spelen op de speelweide, een boot huren of lekker ontspannen in eetcafé ’t Hartje.

De indeling is als volgt:
Woonkamer met open keuken
Kabel-tv in de woonkamer
Badkamer met toilet en douche
2 slaapkamers met 2 enkele bedden tegen elkaar
Koelkast met vriesvakken
Combi-magnetron
Vaatwasser
Berging met wasmachine
Gemeubileerd terras

Wat kunt u nog meer verwachten? Op ons park zijn uw huisdieren meer dan welkom, het aantal huisdieren wat u mag meenemen is onbeperkt. De WIFI wordt u gratis aangeboden. Een flink aantal woningen liggen aan de karpervijver of het open water. Heeft dit uw voorkeur, laat ons het weten!

Huisdieren

Uiteraard zijn ook uw huisdieren bij ons van harte welkom! Huisdieren maken net wat meer rommel dan wijzelf. Per huisdier vragen we daarom een kleine vergoeding van slechts € 30,00 voor de extra schoonmaak. De huisdieren moeten te allen tijde zijn aangelijnd op het gehele vakantiepark, uitgezonderd van het hondentoilet en uw eigen perceel. Tevens geldt er een opruimplicht op het gehele vakantiepark, uitgezonderd bij het hondentoilet en daarbuiten.

Recreatiemeer “De Grote Vliet
Vanaf de steigers kunnen zwemliefhebbers zich helemaal uitleven in “De Grote Vliet”. Heeft u behoefte aan een gezellig dagje varen dan kunt u een boot of kano bij eetcafé ’t Hartje huren. www.t-hartje.nl.

Bent u in het bezit van een eigen boot? Het park beschikt over een eigen kleine botenhelling, gelegen in de binnenhaven. Mocht uw boot of auto te groot zijn, is er in het dorp nog een botenhelling ( Dirk Bijvoetweg 17) 1 km van het park verwijderd. De meeste accommodaties zijn voorzien van een eigen aanlegsteiger. West-Friesland staat bekend om haar vele mooie vaarroutes. Sluizen richting Alkmaar en het IJsselmeer bevinden zich in Medemblik op enkele minuten varen van ons park.

Bekijk op Google maps