• Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

< terug naar het overzicht

Appartement Petry

Kom genieten van een gezonde, ontspannen vakantie, helemaal buiten, in een van de chalets of appartementen bij onze boerderij in het plaatsje Bettel, op 2 km afstand van Vianden.
Onze appartementen, alle voorzien van centrale verwarming, zijn gelegen aan de rand van het dorp Bettel, in de romantische vallei van de Our. De chalets bieden plaats aan 8 personen, de appartementen aan 2 of 8 personen. Uw kinderen kunnen veilig spelen en sporten op een uitgestrekte weide met fruitbomen omringd. Voor liefhebbers van wandelen, zijn er bijna 100 km wandelroutes, die de gelegenheid bieden de schoonheid van onze Ardennen te ontdekken. We zien uw bezoek met plezier tegemoet en wensen u een heerlijke vakantie in een gezonde omgeving

In de speelzaal: Internet (geen pc)
 
Al onze appartementen zijn uitgerust met*
Woonkamer met uitschuifbare sofa, eettafel, TV
Slaapkamer met tweepersoonsbed en 2 eenpersoons matrassen
Per persoon een slapdeken en een kussen
Volledig uitgeruste keuken met Gasoven, Magnetron, Koelkast, Koffiemachine, servies en bestek.
Badkamer met bad of douche en toilet

* Bad-,keuken en handdoeken en beddengoed moeten mee gebracht worden.
 
 Welkom in Vianden

Gelegen in het heerlijke landschap van de Ardennen blikt Vianden terug op een meer dan honderdjarige vreemdelingenverkeerstraditie Als opvolgers van de grote, Franse, romanticus Victor Hugo, trekken de smalle straatjes, de gotische kerken, de ringmuur met zijn verdedigingstorens, jaarlijks duizenden bezoekers in het prachtige - aan de voet van de machtige, gerestaureerde burcht gelegen - middeleeuwse stadje. Tegelijkertijd nodigen de zorgvuldig aangelegde wandelwegen, met zijn talrijke, adembenemende uitzichten, de enthousiaste natuurvriend uit tot een indrukwekkende ontmoeting met de rijke afwisseling van flora en fauna van de uitgestrekte bossen en smalle dalen.

Bekijk op Google maps