• Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

< terug naar het overzicht

Vakantiehuis in de Haute-Sa˘ne met een bos achter het huis HW144

Vakantiehuis gelegen in het schilderachtig dorpje Colombotte, op een steenworp afstand van de Chambres d’Hôtes.
Dit vrij gelegen huis is gerenoveerd met behoud van zoveel mogelijk oude elementen. Het heeft een grote tuin en is geschikt voor maximaal 7 personen.

De gîte is een vrijstaand huis met alle mogelijkheden en voorzieningen voor een ontspannen vakantie in Noord-oost Frankrijk. De Haute Saône, door sommigen ook het wel het Toscane van Frankrijk genoemd, heeft een zeer aangenaam klimaat en is een streek waar het toerisme nog in ontwikkeling is. Rust en ruimte, stilte en schone lucht zijn kernwoorden die je in alle publicaties weer tegenkomt.

Indeling vakantiehuis.

Entree met keuken
Salon met 2 bedbanken en toegang tot grote achtertuin
Boven een slaapkamer met tweepersoonsbed
Een andere slaapkamer met 2 éénpersoonbedden en een bedbank voor 1-2 personen
Badkamer met douche, wastafel en wc

Verdere faciliteiten
Beddengoed en keukenlinnen aanwezig
Op het erf voor de boerderij is voldoende parkeerruimte.
Vanuit Colombotte zijn mooie (dag)tochten te lopen. Mirjam heeft samen met de honden de omgeving uitgebreid verkend en een aantal routes voor je beschreven. Deze liggen compleet met gedetailleerde kaarten voor je klaar.
Vanuit uw accommodatie en in de nabije omgeving zijn tal van prachtige wandelingen te maken en is er van alles te ontdekken. Uitgestrekte loofbossen, rustige boerendorpjes, prachtige uitzichten, vogels, vlinders, orchideeën ...

De routes kunnen af en toe verkort of juist verlengd worden. De paden zijn over het algemeen goed begaanbaar maar wat avontuurlijker en niet te vergelijken met de geijkte wandelpaden die je in Nederland gewend bent. Soms ga je dwars door een bos of akkerveld. Maar met de kaarten en de beschrijving kom je altijd weer thuis. Het is geen toeristisch gebied en je komt onderweg dus weinig tot geen horeca tegen. We hebben daarom de mogelijkheid een goed gevuld lunchpakket te bestellen.

De hond moet goed gehoorzaam en niet agressief of loops zijn.

Een inenting tegen rabiës is net als een geldige gezondheidsverklaring en dierenpaspoort in Frankrijk verplicht. Uw hond moet vooraf een behandeling tegen vlooien hebben gehad met óf Advantage óf Frontline. Neem hiervoor contact op met de dierenarts. Wij raden u aan de hond een tekenband aan te doen en een tekentang mee te nemen.
 
Vanuit het vakantiehuis zijn prachtige tochten te maken. Het verrassend mooie landschap is heuvelachtig en afhankelijk van de routes die je uitstippelt is het fietsen redelijk comfortabel tot zeer pittig. Er zijn kaarten beschikbaar en we kunnen leuke routes aangeven.

Voor de sportieve fietser die zich stuk wil bijten op mooie colletjes zijn de Zuidelijke Vogezen en de Ballon D 'Alsace goed aan te rijden.
Ook de directe omgeving van Colombotte is een verrassende uitdaging, je komt 'lekker stuk' weer thuis voor een koud biertje ...

Mountainbikers kunnen hier ook hun hart ophalen. Er zijn diverse officiële parkoersen en u kunt er prachtige ritten door de bossen en velden te maken en kun je je in alle vrijheid uitleven.

Bekijk op Google maps