• Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

< terug naar het overzicht

Le Moulin de Pensol HW1148

Gîte Bouleau
Bouleau is een van onze gites met één slaapkamer voor maximaal twee personen. De slaapkamer bevindt zich boven en heeft een onlangs gerenoveerde eigen showroom. De keuken / woonkamer bevindt zich beneden en is voorzien van een magnetron, een kookplaat, een koelkast, een koffiezetapparaat met een waterkoker en al het keukengerei dat u nodig zou kunnen hebben om een feestmaal te bereiden met de lokale ingrediënten. Het huisje is toegankelijk via een eigen voordeur. Er is een kleine zithoek aan de voorzijde met tuinmeubilair dat uitkijkt op het gazon, perzikbomen en de rivier de Bandiat. Wifi is beschikbaar binnen en net buiten het gebouw. Een barbecue is beschikbaar voor exclusief gebruik.
 
Gîte Cerisier
Cerisier is een van onze gîtes met één slaapkamer die geschikt is voor maximaal twee personen. De slaapkamer bevindt zich op de bovenverdieping en heeft een onlangs gerenoveerde badkamer met een douche. De keuken / woonkamer bevindt zich beneden en is voorzien van een magnetron, een kookplaat, een koelkast, een koffiezetapparaat met een waterkoker en al het keukengerei dat u nodig zou kunnen hebben om een feestmaal te bereiden met de lokale ingrediënten. Het huisje is toegankelijk via een eigen voordeur. Er is een kleine zithoek aan de voorzijde met tuinmeubilair dat uitkijkt op het gazon, perzikbomen en de rivier de Bandiat. Wifi is beschikbaar binnen en net buiten het gebouw. Een barbecue is beschikbaar voor exclusief gebruik.
 
Gîte Châtaignier
Châtaignier is ons grootste vakantiehuis voor maximaal zes personen in drie slaapkamers. De slaapkamers bevinden zich op de bovenverdieping met een onlangs gerenoveerde gezinsbadkamer. Er is een extra toilet beneden. De slaapkamers zijn ingericht als twee tweepersoonskamers en een eenpersoonskamer, maar kunnen ook worden opgemaakt als een tweepersoonsbed, twee eenpersoonsbedden en een eenpersoonsbed. De ruime keuken / woonkamer bevindt zich beneden en is voorzien van een magnetron, een kookplaat, een oven, een koelkast, een koffiezetapparaat met een waterkoker en al het keukengerei dat u nodig zou kunnen hebben om een feestmaaltijd te bereiden met de lokale ingrediënten. Het huisje is toegankelijk via een eigen voordeur. Er is een kleine zithoek aan de voorzijde met tuinmeubilair dat uitkijkt op het gazon, perzikbomen en de rivier de Bandiat. Wifi is beschikbaar binnen en net buiten het gebouw. Een barbecue is beschikbaar voor exclusief gebruik.

Kamperen bij Le Moulin de Pensol
Onze camping is nog niet open.
Met de tijd willen we kamperen aanbieden voor niet meer dan 5 tenten of campers. Onder voorbehoud van een akkoord van de lokale Mairie, zullen we een op zonne-energie geïnstalleerd doucheblok installeren in dit gebied.
De plaatsen zijn groot en liggen in een weide met wilde bloemen.
Glampsite-pitches volgen te zijner tijd. Deze zijn afgelegen en privé en bieden een hoogwaardige luxe kampeerervaring in een prachtige natuurlijke omgeving.
 
Bed and Breakfast in Le Moulin de Pensol
Bed & Breakfast-accommodatie is vanaf het voorjaar 2019 beschikbaar in het hoofdgebouw van de molen.
We hebben 2 tweepersoonskamers en 1 driepersoonskamer om uit te kiezen, allemaal met een eigen badkamer.

Breng uw hond mee naar Le Moulin de Pensol
We houden van honden.
U bent van harte welkom om per boeking maximaal 2 goed opgevoede honden mee te nemen. De prijs is € 10 per hond per nacht. Houd ze ter plaatse aan de leiband en maak natuurlijk alle cadeautjes weg die ze mogelijk achterlaten. In de toekomst hopen we kennels te bouwen zodat honden overdag veilig en comfortabel achter kunnen blijven. Tot de kennels zijn gebouwd vragen we dat honden niet onbeheerd in de gîtes worden achtergelaten.