• Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

< terug naar het overzicht

Kleine natuurcamping Les Fayes HW081

Kleine natuurcamping Les Fayes

Minicamping met huisje/gite, ca. 800 km van Nederland in de Auvergne, streek ‘Les Combrailles’ ‘vakantie met rustgarantie’.
Een klein paradijsje midden in de ongerepte natuur à la campagne met een fantastisch uitzicht. Ongedwongen sfeer. Uniek is de romantische uitstraling, het uitzicht, alle kampeerplekken hebben vrij uitzicht op bossen, weilanden, vulkaan-/berggebied Le Sancy (1886 m.) en de Puy-de-Dome, heuvels én heel veel lucht met 's avonds miljoenen sterretjes bij helder weer........à la campagne met de Charolais koeien, midden in de natuur............ GENIETEN...met hoofdletters !

PUUR KAMPEREN:
geen animatie, geen kinderen, geen workshops, geen zwembad (zie: de ‘uitgangspunten’ op onze website).
Hierdoor kunnen wij u de unieke combinatie bieden om echt ‘rust’ in uw vakantie te garanderen, naast dat er in de omgeving heel veel te zien, te beleven, te ontdekken en te genieten is. Ca. 6 ruime plaatsen met vrij uitzicht. Elke plek heeft een picknicktafel & parasol ! ps. onze camping is niet geschikt voor heel grote caravans en echte campers (kampeerbusjes zijn wel welkom). Bij twijfel, overleg even met ons.

HONDEN:

heel welkom! en uiteraard verblijven ze gratis.. De omgeving is een wandelparadijs (wij denken desgewenstgraag mee met de keuze van de wandeling, rekening houdend met wel/geen hond, eventuele gezondheids-ongemakken, dichtbij of verder weg, lang of kort, schaduw, zon, etc…) en er is veel water (meren, rivier, watervallen). Naast ons loop je zo het bos in, dus auto niet nodig om de hond(en) uit te laten / los te laten lopen. Op Les Fayes zijn/bieden we diverse extra’s voor honden & de baasjes, zie info op onze website. Door ons knusse terrein en de sfeer, is de camping ook heel geschikt voor de alleenreizende kampeerder, al dan niet met hond.

GRATIS:
wifi en warm water/douches (zonder muntjes oid en in ruime badkamers, geen krap hokje), toiletpapier en handzeep.. en gebruik van de kampeerderskoelkast/diepvries.

TABLE D’HÔTE:
diner 4-gangen (altijd vers bereid), Broodservice in juni t/m september.

HUURCARAVAN:
een volledig ingerichte jaren 70-er Oldtimer-caravan op een romantische hoekplek. Met een sfeervolle Veranda met zitje en buitenkeuken. Vast bed (2 persoons, opgemaakt!)

GITE/VAKANTIEHUISJE:
sfeervol ingericht, het jaar te huur, dus geniet van een seizoen naar keuze ! (zie aparte web-site).

BIEB:
in de Grange is een ruimte met heeel veel boeken, gratis te leen.

LES FAYES....waar rust nog heel gewoon is………
Erik & Rosalinda Jansen
Border Collie’s Pebbles, Elfi en Hippie & poes Jolie

Bekijk op Google maps