• Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

< terug naar het overzicht

Vakantiehuis Raphaelle voor maximaal 10 personen met aparte studio HW1014

Het is de ideale plek om te genieten van de rust en de natuur, zeer dicht bij de belangrijkste bezienswaardigheden van de Dordogne (de grotten van Lascaux, Château de Hautefort, Dordogne, Sarlat, Périgueux ...).
 
Het huis
Het huis heeft 4 slaapkamers, 1 badkamer en 2 toiletten. Een grote woonkamer van 55 m², bestaande uit een open keuken naar de woonkamer en een eetkamer verlicht door grote schuifdeuren die toegang geven tot een groot houten terras en een tuin met privé zwembad.

De studio
De geklimatiseerde studio bestaat uit een grote kamer van 30 m², met een keuken en een slaapgedeelte en een badkamer met een toilet.

Buiten
Rond het huis en de studio, een groot terras om te ontspannen, om te genieten van de natuur. Een grote privé en omheinde tuin van 2.500 m² en een zout water zwembad van 8x4 m met een interne trap.

De omgeving
In een rustige en groene omgeving, op 2 km van Saint-Rabier waar een kleine supermarktje is en 1 restaurant en op 1 km van een ander dorp waar er 1 arts, 1 apotheek, 1 bakker en 1 restaurant wat makkelijk op 6 minuten lopen is. Supermarkten 7 en 12 km.

Activiteiten, bezoekjes
Op 15 km van de grotten van Lascaux, 12 km van het Kasteel van Hautefort, 40 minuten van de middeleeuwse stad Sarlat en Perigueux.
Gasten kunnen genieten van een wandeling door de gemarkeerde wandelpaden, maar ook kanoën op diverse rivieren van onze regio (Auvézère, de Dordogne of de Vézère)

Bekijk op Google maps