• Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

< terug naar het overzicht

Romantisch vakantiehuis in Asel aan de Edersee HW1766

Indeling van het huis

Slaapkamers, badkamer
Op de begane grond bevinden zich 2 grote slaapkamers met elk een uitgang naar de tuin, de badkamer (douche, wastafel, WC en een wasmachine en wasdroger) en nog een aparte gasten WC. Het huis telt 5 slaapplaatsen. Voor kussens en dekbedden hoeft u niet te zorgen, want die zijn reeds aanwezig.

Op de 1e verdieping bevindt zich de entree, de woonkamer (met grote open haard), de eetkamer en de luxe keuken (met vaatwasser, oven/grill, inductie koopplaat) en een ruim buitenterras.

Er is satelliet-TV met DVD en een CD/radio aanwezig, maar u kunt ook één van de aanwezige spelletjes spelen. Tevens zijn er wandelkaarten aanwezig en diverse documentatie over de omgeving.

Het huis wordt verwarmd door elektroradiatoren en open haard.
Het huis beschikt over een buitenterras en de zeer grote tuin (1500 m2) met uniek wijds uitzicht op de omgeving en een kabbelend beekje dat uitmondt in een grote natuurvijver (met daarin de goudvisjes Stan en Ollie). Wees vooral niet verrast als u bij zonsondergang bezoek krijgt van een wasberenfamilie (die komen vaak hun voedsel onderdompelen in de natuurvijver) of van enkele reeen. Als het weer een beetje meezit kunt u vanaf het terras genieten van het zonnetje. NB: Gezien de grote vijver in de tuin (circa één meter diep) is deze vakantiewoning niet geschikt voor zeer jonge kinderen! En gezien de steile trap is het huis niet geschikt voor mensen die minder goed ter been zijn.

In de schuur staan tuinmeubelen en een BBQ.
 
Dit gebied van Sauerland heeft een heuvelachtig landschap met meren en prachtige kastelen en andere historische gebouwen en uiteraard de pracht van de uitgestrekte Edersee met haar jachthaventjes en terrassen. Nabij Voehl ligt bijv. het prachtige Waldeck am Edersee en het schiereiland Scheid. Vanuit uw vakantiehuis loopt u zo het bos in en kunt u uitstapjes maken naar nabijgelegen historische stadjes, zoals Korbach, Frankenau, en de universiteitsstad Marburg.

100 meter van de vakantiewoning beginnen talrijke wandelroutes. Het natuurgebied rond het chalet is rijk aan afwisseling, met diepe rivierdalen en bergen. U kunt genieten van de afwisselende flora en fauna (wasbeertjes, herten, vossen, zwijnen, roofvogels).

Voor uw kinderen zijn er in Sauerland talloze mogelijkheden. Zoals de Zoo of zwemmen aan een van de vele strandjes aan de Edersee of het verwarmde zwembad in Voehl.

Kortom, dit is een ideaal vakantieoord voor liefhebbers van rust, natuur en actie.

Uw hond is hier natuurlijk ook welkom.

Bekijk op Google maps