• Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

< terug naar het overzicht

Diemelchalet Usseln Willingen HW1757

 Chalet
Verscholen tegen een groene helling, met een sprookjesachtig uitzicht, ligt dit chalet. Heerlijk rustig met een park, vijver en tredbekken voor de deur.
Deze met zorg gerenoveerde chalet is sfeervol ingericht. Heerlijke loungebank en stoel. Een frisse, nieuwe keuken en badkamer met inloopdouche maken het plaatje compleet. Rondom liggen de verschillende terrassen, in de zon of schaduw. Er is een overdekt terras met barbecue en loungehoek voor het ultieme vakantiegevoel. Wordt in 2019 geplaatst.

Omgeving
In de buurt bevinden zich verschillende restaurants en het openluchtzwembad liggen op loopafstand. Een unieke combinatie voor een vakantieverblijf. Je kunt vanuit het huis de route fietsen naar de Diemelsee: 10 kilometer.
Het beekje de Diemel loopt langs het huis. Verschillende wandelroutes lopen langs het chalet. Rondom liggen de verschillende terrassen, in de zon of schaduw. Er is een overdekt terras met barbecue en loungehoek voor het ultieme vakantiegevoel.
Op nog geen 300 meter zijn er winkels, zwembad, musea en een midget golf baan. Een grote kinderspeelplaats ligt bij de midgetgolf baan Een unieke combinatie voor een vakantieverblijf. Midden in de rustige natuur met alle voorzieningen op loop afstand. Je kunt vanuit het huis de route fietsen naar de Diemelsee: 10 kilometer.

Het beekje de Diemel loopt langs het huis. Verschillende wandelroutes lopen langs het chalet.Een unieke ligging van het chalet. In de wintermaanden heb je uitzicht op één van de skipistes van Usseln.
 
 

 

 

Bekijk op Google maps