• Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

< terug naar het overzicht

Parc Les Etoiles Ardennen met hond HW542

Kies voor een rustgevende vakantie in de Ardennen, je heerlijk midden in de natuur en verblijf op les Etoiles. Dit vakantiepark ligt op unieke locatie op een heuvel boven de Maas en aan de rand van de Ardennen.

Breng een bezoek aan Dinant met zijn indrukwekkende citadel en slenter door de gezellige straatjes. Boottochten over de Maas beginnen hier ook, beide kanten op. In de zomer meren deze boten zelfs aan aan de steiger van het park. Ook een middagje shoppen in de provinciestad Namen is een aanrader en zeker niet te ver van vakantiepark Les Etoiles.

Ardennen.
De Ardennen is natuurlijk wel een echte trekpleister. Haal een frisse neus tijdens een wandeling in de natuur. In de herfst zelfs extra mooi met alle verkleurde bomen of juist in het voorjaar met al het frisse groen. Vanaf het restaurant op het park, La Bonne Heure geniet u van het prachtige uitzicht over de Maasvallei en een schitterende zonsondergang. Breng een bezoek aan de abdij van Leffe, waar nog steeds bier gebrouwen wordt.

Een verblijf in vakantiepark Les Etoiles is puur genieten.
Vakantiepark Les Etoiles, de ster van de Ardennen

Zwembad.
Op vakantiepark Les Etoiles is er aan rust en ruimte geen gebrek. Vissen aan de Maas of een verfrissende duik in het zwembad op het park. Gegarandeerde waterpret tijdens jullie familievakantie in Blaimont, want Parc les Etoiles heeft een verwarmd binnenzwembad voor het hele jaar door lekker zwemmen. Kom volledig tot in rust in de sauna of laat u verwennen in het parkrestaurant La Bonne Heure.

Kinderen.
Ook uw kinderen zullen zich niet vervelen tijdens een familievakantie in de Ardennen. In de zomervakantie staat er een animatieteam klaar om hen een onvergetelijke vakantie te bezorgen.

De herfstvakantie staat in het teken van genieten in de natuur, wandelen, mountainbiken of lekker met de auto. Wist je dat er op het park ook fietsen verhuurd worden? Op vakantiepark Les Etoiles wordt uw vakantie in Belgie het hele jaar door een succes!
 
Honden.
Onze huisdiervriendelijke vakantieparken zijn veilig en laten jouw huisdier toe om vrij rond te rennen zonder dat jij je zorgen moet maken. Veel vakantiehuizen hebben afgesloten tuinen, weidse gronden en laten zelfs meer dan één hond toe. Een vakantiehuis verzekert een aangename vakantie met jouw hond, in tegenstelling tot een krappe hotelkamer. Je hebt meer ruimte, meer comfort, en je hoeft je geen zorgen te maken dat jouw huisdier niet genoeg plaats heeft om rond te rennen of plezier te maken.

Bekijk op Google maps