• Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

< terug naar het overzicht

Kamperen met hond in de Antwerpse Kempen HW505

Camping Baalse Hei
Welkom op Camping Baalse Hei gelegen in Turnhout. Hier vindt u een oase van rust en groen in de Antwerpse Kempen. Grenzend aan een uniek en uitgestrekt natuurgebied, met veel gezelligheid en cultuur in de directe omgeving. Op Camping Baalse Hei kunt u voor alle soorten vakantie terecht. Kies voor een kampeervakantie met uw eigen tent, kampeerauto of caravan of kies voor een van onze verhuuraccommodaties geschikt voor maximaal 6 personen. Wordt het een ontspannende of actieve vakantie in de natuurrijke Antwerpse Kempen?

Bij Baalse Hei kunt u ook genieten van ons prachtige ontspanningsaanbod, zoals de drie grote vijvers op het kampeerterrein (visvijver, roeivijver en zwemvijver met ligstrand) die voor uren waterplezier zorgen. Ook op het sportveld zal u veel plezier beleven tijdens een potje voetbal of volleybal met de andere campinggasten. Maar ga ook zeker op ontdekkingstocht in de ongerepte bossen van de Antwerpse Kempen. Vakantie vieren met uw kinderen? Ons animatieteam staat voor ze klaar om samen de spannendste en leukste avonturen te beleven!
 
Vakantie met de hond in België
Wilt u graag op vakantie naar België, samen met uw hond? Dat snappen we heel goed. Het is niet leuk om uw dierenvriend naar een oppas of pension te brengen en bovendien is het voor uw huisdier óók leuk om eens in een nieuwe omgeving te zijn. Daarom kunt u bij Camping Baalse Hei kamperen of een vakantiehuis huren in België met uw hond. En wedden dat u en uw hond genieten op onze camping in Turnhout. U wordt namelijk omgeven door prachtige bossen met oneindige wandelmogelijkheden. Neem uw hond mee naar België en beleef een fijne vakantie bij Baalse Hei. En maak natuurlijk onbeperkt gebruik van de grote recreatievijvers en horeca op het park.

Bekijk op Google maps