• Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

< terug naar het overzicht

Boutique Hotel Dufays in Stavelot HW517

Een charmant gastenverblijf, daterend uit einde 18e eeuw, werd recentelijk smaakvol gemoderniseerd en aangepast aan de moderne eisen. Een "Boutique Hotel" heeft de luxe van een hotel terwijl het de sfeer uitstraalt van een guesthouse. Gastvrijheid en persoonlijke aandacht staan voorop.
Al onze 6 kamers zijn voorzien van uitstekende bedden en luxe badkamers! Daarnaast bieden wij u een uitgebreid ontbijt aan in een aangename sfeer!
Onze gasten komen voor rust en ontspanning. Zoals het past bij een "boutique hotel", staat rust hoog aangeschreven. Dit alles in een ontspannen en gemoedelijke sfeer. Wij willen dat u zich volledig thuis voelt. Het oude huis met haar hoge plafonds, geeft een heerlijk ruimtegevoel. De gezellige sfeer in onze charmante ontbijtzaal moedigt aan tot het maken van contacten en uitwisselen van ervaringen.
 
Kamers:
Alle kamers zijn zeer ruim van opzet en voorzien van luxe badkamer. De kamers hebben de beschikking over een tv en zijn voorzien van telefoon en draadloos internet.
Aantrekkelijk zijn de verschillende thema's die wij aan de kamers hebben gegeven. Zo bieden wij u 6 verschillende sferen aan. 
 
Met de hond naar de Ardennen.
Een paar dagen ertussenuit is altijd al een feest, maar als u veel gaat wandelen is het natuurlijk helemaal fijn als de hond mee mag. Niet aan een riem, maar lekker vrij in de natuur! Hier is uw hond welkom. Mocht u zelf geen hond hebben, wij hebben voor u een labrador ter beschikking! Belle wandelt graag met u mee en gidst u doorheen de velden en bossen!
 
Race service.
- rooms and accomodation.
- ticket services for races in Spa Francorchamps
- transport Brussels airport - Stavelot
- rooms and accomodation in other hotels and B&B's near the circuit
- restaurantservices (good restaurants nearby the circuit)
 
"Verwen"-groepsarrangement
Het "verwen"-groepsarrangement is speciaal voor groepen en of bedrijven die het gehele hotel willen afhuren. U kan daardoor vrij gebruik maken van alle 6 kamers, met inbegrip van de gezellige living en stijlvolle eetkamer. Deze arrangementen worden enkel gereserveerd mits een vooruitbetaling en een borgstelling van     € 500.00 Prijzen vanaf € 880.00 Wij zorgen ervoor dat u heerlijk kunt onthaasten in een sfeervol kader. Max. deelnemers: 14 personen. De gast heeft bovendien de mogelijkheid om zelf het verwenpakket uit te breiden. Zo u zou wensen, kunt u uw gasten en u laten bedienen door een huisbutler tegen een meerprijs van slechts € 300.00
Zelfs een heus vuurwerk behoort tot de mogelijkheid.
Wij zijn graag bereid u deze en andere extra mogelijkheden schriftelijk of mondeling toe te lichten.
 
 

Bekijk op Google maps