• Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

< terug naar het overzicht

Bed and Breakfast Domaine du Chien Devantave Ardennen HW544

Voor de leukste honden vakantie.
Wandelen met je hond of honden in de heuvels en de uitgestrekte bossen rondom de Bed and Breakfast in de Ardennen. Het huis is volledig ingericht op het verblijf van honden en hun bazen. En men loopt zo vanuit het huis de bossen in.
 
Er zijn drie verschillende kamers.
De Retriever kamer heeft een grote gescheiden badkamer met bad.
De Mollosser kamer bestaat uit een grote slaapkamer een kleinere zitkamer die omgebouwd kan worden tot slaapkamer. En een grote afgescheiden badkamer.
De Wolvenkamer heeft een slaapkamer een zitkamer en een aparte badkamer met douche. Het zitgedeelte kan omgebouwd worden tot slaapgedeelte.
De Mollosser en de Wolvenkamer kunnen eventueel voor drie of vier personen gereserveerd worden. 
Onze kamers hebben comfortabele boxspring bedden en een uitgebreid biologische vegetarisch ontbijt voor de tweevoeters. Luxe biabedden voor de viervoeters.Voor de honden hebben alle kamers comfortabele hondenbedden, water en etensbakken.
 
Natuurlijk ben je zonder hond ook welkom de omgeving is bij uitstek geschikt voor mountainbikers, fietsers en wandelaars die van korte maar ook de lange afstanden houden.

Maison du Chien
Permanente opvang voor oude en gehandicapte honden.
 Het gastenverblijf “Domaine du Chien” en het woongedeelte “Maison du Chien” zijn gescheiden van elkaar, de honden verblijven binnen in het woongedeelte “Maison du Chien”.

Het gastengedeelte van het huis is volledig ingericht op het verblijf van hond en mens. Bij binnenkomst is er een zitkamer met openhaard, waar u na een wandeling heerlijk kunt vertoeven. De ontbijtkamer is evenals de gastenkamers op de eerste verdieping. Deze verdieping is bereikbaar via een dichte trap van 10 treden uiteraard met antislip. Ons terrein is volledig omheind.

Vanuit ons huis wandelt men zo de bossen in. Er liggen prachtige uitgestippelde routes klaar van één tot zeven uur en mocht men toch verdwalen dan wordt men natuurlijk opgehaald. Op wandelafstand vind u de Beverdammen, het arboretum van Lenoir en de Kapele van Saint Thibaut. Op 20 minuten rijden vind u de mooie en gezellige stadjes La Roche en Hotton. En een half uurtje bij ons vandaan het kleinste stadje van de wereld, Durbuy.

Op alle drie de kamers zijn er voor de viervoeters biabedden en/of hondenkussens, drink en etensbakken aanwezig evenals handdoeken om de honden bij slecht weer schoon en droog te kunnen maken.
Voor de twee benige gasten eveneens heerlijke boxsprings, handdoeken en natuurlijk een vegetarisch ontbijt met alleen biologische produkten. De honden mogen overal los, zij mogen van ons op bed en bank als het van u ook mag. U mag met één, zeven of meer honden komen.