• Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

< terug naar het overzicht

B&B Le Randonneur in de ruige Hoge Venen HW523

Het huis, een prachtige 18e Eeuwse streekboerderij (fermette), is geheel gerenoveerd en voorzien van alle moderne gemakken. De authentiek landelijke sfeer is daardoor zeker niet verloren gegaan. U zult zich er dan ook meteen thuis voelen en er helemaal tot rust komen.

Het is in de eerste plaats een bijzondere B&B door de persoonlijke aandacht die wij onze gasten geven. Wij bieden u overnachtingen in authentieke sfeer met een uitgebreid luxueus ontbijt, halfpension, volpension of diverse all-in arrangementen, voor een aangename prijs. Wij versterken ook, door veel gerechten zelf te bereiden (inclusief eigen gebakken brood in veel variaties), de rustieke sfeer.

Een ideale plek om eens met vrienden of familie samen te zijn en te genieten van de complete verzorging door uw gastechtpaar, maar ook zeer geschikt voor bedrijfsfestiviteiten, het organiseren van workshops of management heisessies.

Parkeren kunt u op onze privé parkeerplaats; voor motoren (max. 3) hebben wij een speciaal afgesloten maar niet overdekte ruimte.

Wij spreken Nederlands, Engels, Frans, Duits en Scandinavisch.
 
Onze herberg heeft een ruime salon met open haard en bibliotheek welke tot uw beschikking staan. Ook kunt u gebruik maken van de ruime tuin of het voor- of achterterras.
Mocht u overdag eens niets willen ondernemen maar met een goed boek wegkruipen op de bank, kunt u hier verblijven onder het genot van versnaperingen die u zelf kunt pakken van de gastenbar of die uit de brasserie geleverd kunnen worden.
s' Avonds hebt u de mogelijkheid om bij ons te genieten van een goed menu die wij voor u klaarmaken.

Boven de salon zijn er totaal vier kamers, waarvan twee tweepersoons kamers, één drie persoons kamer en één vierpersoons kamer.
Iedere kamer is voorzien van een douche, toilet en wastafelcombinatie en een TV. U kunt gratis gebruik maken van de wireless internet toegang die wij u ter beschikking stellen.
 
In de taverne kunt u onder het genot van klassieke muziek uw lunch gebruiken van onze kleine kaart. Ook u kunt één van de vele wijnen of bieren bestellen aan de bar.
Standaard van de tap hebben wij Bitburger pilsner en een van de vier bieren van de lokale brouwerij Bellevaux; nu zit de 'Blonde' op het vat.

Wandelaars, fietsers of passanten kunnen hun tocht hier beginnen met een heerlijk en voedzaam ontbijt welke vanaf 08.00 geserveerd wordt. U kunt kiezen tussen een 'full english' of een 'continental' ontbijt, beide voorafgegaan door ontbijtgranen. Omdat de taverne later opent voor passanten vragen wij u het ontbijt vooraf te reserveren.

Iedere dag, behalve maandag en dinsdag (arrangementen, half- en volpension daargelaten), serveren wij voor onze huisgasten een á la carte keuzediner, dit gebeurt voornamelijk op vooraanmelding.
De keuken is van 18.00 tot 20.00 geopend.

Mocht u speciale dieetwensen hebben, schroom niet om het ons te vragen. In het verleden hebben wij met succes bijvoorbeeld vegetarisch lactosevrij gekookt.
 
Deze fermette kan als vakantiehuis voor maximaal 11 personen verhuurd worden.
Tot uw beschikking staan de vier kamers,ieder met eigen douche, toilet en wasgelegenheid, de salon met open haard en eethoek (60m²), de goed utgeruste keuken. (14m²) en het achterterras (15m²) met tuin (500m²).
U kunt vanaf 15.00 inchecken; de uitchecktijd is 11.00.
 

Bekijk op Google maps