• Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

Frankrijk

Frankrijk is al jarenlang één van de populairste vakantiebestemmingen van de Nederlanders. Vooral de Franse campings zijn erg in trek. Frankrijk is dan ook een land dat duidelijk gewend is aan toeristen. In bijna elk dorp is wel een hotel, pension of camping te vinden. Graag tonen de eigenaren van Chambres d'Hôtes,(B&B) hotels, vakantiehuizen en Gîtes, campings hoe mooi Frankrijk is.
De Chambres d'Hôtes in midden Frankrijk zijn trouwens ook zeer geschikt als tussenstop op doorreis naar het zuiden.
 
Hondenwelkom.com heeft een gevarieerd aanbod van vakantiewoningen.
Of u nu op zoek bent naar een klein vakantiehuisje, een luxe villa of een groot vakantiehuis van 2 tot 30 personen in Frankrijk.
De vakantiewoningen, veelal authentieke boerderijen en landhuizen, zijn dan ook van alle gemakken voorzien,
zoals een luxe compleet uitgeruste keuken, privé zwembad, een zeer rustige ligging, veel ruimte, kindvriendelijk en allemaal stuk voor stuk diervriendelijk.
Met een vakantiehuis in Frankrijk geboekt via hondenwelkom.com bent u verzekerd van een uitstekende vakantie met uw hond.
 
Een vakantiehuis met uw huisdier Frankrijk
Met je hond op vakantie in Frankrijk
Vakantie met hond in Frankrijk
De hond gaat op vakantie Frankrijk
Vakantie met je hond naar Frankrijk
Vakantie met hond Frankrijk
Hondenvakantie Frankrijk
Hondenvakantie 

Frankrijk: 110

Limousin met hond HW021

Een gezellig en gemoedelijke vakantiehuis, ruim 100 m2, en bestaat uit twee verdiepingen. Het huis bevindt zich op de hoek van het pand waar zich nog 4 andere vakantie-huizen in bevinden op dit kleinschalig vakantiedomein met goed verzorgde accommodaties.

Vakantiehuis met zwembad Limousin†HW022

Dit gezellige comfortabele vakantiehuis is het middelste huis van de geschakelde woningen en bevindt zich samen met de 4 andere huizen in het pand wat vroeger gebruikt werd als hooi- en koeienschuur. Het huis is ruim (110 m2), geschikt voor 6 personen, en bestaat uit twee verdiepingen.
Een schitterend terrein dat uitkijkt over de weilanden met 8 vakantiehuizen, 3 ingerichte Safari (House) tenten, zwembad en eetgelegenheid. Geniet van een heerlijke vakantie in het Franse Coussac-Bonneval aan de rand van de Dordogne (Limousin / Haute Vienne) samen met uw honden

Vakantiewoning in Frankrijk Limousin †HW023

Deze ruim opgezette vakantiewoning is geschakeld en bevindt zich samen met 4 andere huizen in het pand wat vroeger gebruikt werd als hooi- en koeienschuur. Het huis is ruim 80m2, en bestaat uit twee verdiepingen. Het vakantiehuis is geschikt voor 4-5 personen.
Prachtige natuur, verschillende zwemmeren, rust, bezienswaardigheden, sportactiviteiten, gezelligheid. Een kleinschalig vakantiedomein met goed verzorgde accommodaties.

GÓte in Frankrijk Limousin HW025

Deze ruim opgezette 4-5 persoons vakantiewoning is geschakeld en bevindt zich samen met 4 andere huizen in het pand wat vroeger gebruikt werd als hooi- en koeienschuur. Het huis is ruim 80m2, en bestaat uit twee verdiepingen.
Het vakantiehuis is gelegen op een kleinschalige vakantiedomein van 18.000 m2 met 8 vakantiehuizen.

Vakantiewoning Limousin met hond HW024

Dit 4 persoons vakantiehuis is gelegen op de hoek van de geschakelde woningen, is gezellig en ruim opgezet en is een 4 persoons vakantiehuis. Bretagne is ongeveer 80 m2 en bestaat uit twee verdiepingen.
Geniet van een heerlijke vakantie in het Franse Coussac-Bonneval aan de rand van de Dordogne (Limousin / Haute Vienne) samen met uw honden. Prachtige natuur, verschillende zwemmeren, rust, bezienswaardigheden, sportactiviteiten, gezelligheid. Een kleinschalig vakantiedomein met goed verzorgde accommodaties.

Houten chalet op 1100 meter hoogte in de Franse PyreneeŽn HW125

Midden in de bergen van de Franse Pyreneeën, tegen de grens van Spanje en Andorra, ligt deze gezellige familiecamping met ruime tent- en caravan-plaatsen, een comfortabel appartement, kampeerbungalow en houten chalets, en verder alle voorzieningen om uw vakantie tot een succes te maken.

Maison Mirabelle HW083

Maison Mirabelle ligt in de buurt van Figeac, één van de oude charmante stadjes van het Franse departement ‘Lot’.
In Figeac zelf kan je rustig kuieren door de oude straatjes en genieten van een hapje en een drankje. Elke zaterdag is het fijn vertoeven op de markt.
De tuin is niet volledige omheind, want er zijn geen buren en de afstand tot de weg is meer dan 500 meter.

Vakantiehuis Bretagne 7 personen 3 hondenwelkom HW098

Geweldige authentieke Bretonse vakantiehuis en charme.
Vlakbij de zee en historische centra. Rustig met een grote tuin.
Goed voorzien van een nette inrichting en smaakvol ingericht opvang 8 personen.

U aangeboden in samenwerking met Belvilla.
Meer dan drie huisdieren worden ook geaccepteerd!