• Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

Huiseigenaren

Hondenwelkom
De site www.hondenwelkom.com is geheel gericht op hondenbezitters die met hun hond of honden op vakantie willen en een geschikte accommodatie zoeken waar men met 1 of meerdere honden welkom zijn.

Honden
Honden zijn voor vele mensen een volwaardig familielid en is het op vakantie gaan met de hond of honden een geliefde bezigheid voor vele hondenbezitters. Onze site is dan ook gericht op mensen die met hun hond of honden een vakantie gelegenheid zoeken voor een langere of kortere periode.

Wat bieden wij u.
Uw huis/vakantiewoning/2e huis of appartement wordt met foto’s en een gedetailleerde beschrijving gratis op onze internetsite geplaatst.
Wij verzorgen de gehele reserveringsprocedure, van aanvraag tot het retourneren van de borg zodat u er totaal geen omkijken naar heeft. Daarmee zijn wij tevens het eerste aanspreekpunt met alle vragen die een huurder of geÔnteresseerde huurder heeft.
Wij werken uitsluitend op aanvraag via email, u bent altijd vrij om een boeking voor een bepaalde periode zelf aan te nemen.
Boekingskalender
De site is voorzien van een online boekingskalender zodat de gasten meteen kunnen zien of een huis beschikbaar is en hij kan meteen boeken.
Iedere eigenaar krijgt een inlogcode om de kalender te beheren, zodat hij data kan blokkeren als er een reservering gerealiseerd wordt via een ander kanaal of dat uzelf gebruik wilt maken van uw huis..†

Eigen website
Heeft u al een eigen website en wilt u uw bezoekers hierop attenderen? U kunt dan ook kiezen voor een verwijzing naar uw website. De link naar uw website is € 35,- excl.BTW per jaar.

Bent U geÔnteresseerd in een samenwerking of u wilt info over onze tarieven, stuur ons een email.

Ruud van der Vegt
info@hondenwelkom.com